Om JKN Consulting

JKN Consulting bildades som en enskild firma, hösten 2010 och ägs och drivs av mig, Jenny Katarina Närfors, vilket också är anledningen till valet av företagsnamn.

Jag är en frilansande projektledare med många strängar på min lyra. Med en bakgrund inom digital marknadsföring sedan tidigt 90-tal, en förståelse och kunskap om tekniken bakom,  lång erfarenhet av att arbeta i komplexa projekt, med snabba deadlines och examen i både företagsekonomi och marknadsföring samt informatik, kommunikationsvetenskap och datateknik, tar jag mig an alla nya uppdrag med entusiasm och energi.

Med mina kunskaper  inom strategisk marknadsföring och mina erfarenheter av hur man lyckas med att omsätta sina kundinsikter i praktiken, hjälper jag företag, stora som små, med att nå ut med sitt erbjudande och se över sin affärsidé. Självklart ligger lönsamheten alltid i fokus när jag tar mig an ett nytt uppdrag.

För att säkerställa att alltid kunna leverera på utsatt tid och till högsta kvalitet, samarbetar jag naturligtvis med ett brett nätverk av duktiga kreatörer och adminstratörer.

Behöver du hjälp med att sätta ditt företag på kartan, ska du lansera en ny produkt eller är det kanske dags att utöka din verksamhet? Hör av dig redan idag för ett första möte!

no download slot machines