Mina Tjänster

Marknadsföring
Behöver du hjälp med att marknadsföra dig? Jag hjälper dig med allt ifrån att skapa en genomtänkt hemsida och ta fram enklare kommunikationsmaterial, till att sätta ramarna för hur du kommunicerar med dina kunder genom att skapa en strategisk varumärkesplattform och planera din kommunikation, med utgångspunkt i just din affärsidé och dina mål och visioner.

Marknadsföring är så mycket mer än bara reklam, tillsammans kan vi göra en långsiktig och kostnadseffektiv marknadsplan för dig och ditt företag.

Projektledning
Som projektledare finns jag tillgänglig för dig under arbetstoppar eller som ansvarig för större och mindre, avgränsade projekt. Jag är särskilt uppskattad för min förmåga att strukturera och planera komplexa projekt, under pressade tidsförhållanden.

Min strategiska kompetens i kombination med min erfarenhet och kunskap, att på detaljnivå skapa digital kommunikation, ger mig en värdefull och unik överblick, som jag är säker på att du kommer att ha nytta av.

Affärsutveckling
För att du som företagare ska förbli konkurrenskraftig på din marknad krävs givetvis hållbar och genomtänkt kommunikation med dina kunder, samarbetspartners och medarbetare. Men för att resultatet av dina kommunikationsinsatser ska bidra till bestående relationer och ökad lönsamhet behöver du börja i andra änden.

Innan du börjar kommunicera är det nödvändigt att du som företagare vet vad ditt företag står för idag, hur du vill att ditt företag ska utvecklas, hur det uppfattas ute på marknaden och vad just dina kunder vill ha.

Jag hjälper dig att utveckla ditt företags affärsdrivande verksamhet. Tillsammans går vi igenom din affärsidé, dina mål och visioner, samt utvecklar den strategi och taktik du behöver för att nå dina mål.

Affärsutvecklingen kan vara övergripande för hela företaget eller produkttinriktad för att optimera mindre delar av din verksamhet.

Tillsammans hittar vi lösningar på eventuella problem, eller ser nya möjligheter till att skapa utveckling och tillväxt.

no download slot machines